Marijke Hoekstra

 

Fotografie is voor mij een manier om momenten te kunnen herbeleven. Er zijn veel gebeurtenissen die nooit vastgelegd zijn in beeld, foto dan wel video. Die probeer je door erover te vertellen vast te houden en zo te herbeleven. Vaak leiden de verhalen dan toch tot beelden omdat we als mens nu eenmaal erg visueel ingesteld zijn.
Door te fotograferen probeer ik mijn verhaal te koppelen aan het beeld. Soms lukt dat uiteraard beter dan anders, maar wat altijd blijft zijn mijn herinneringen en de emotie van dat ene specifieke moment.
In de loop der jaren merkte ik dat mijn fotografie er een andere dimensie bij kreeg. Ik ging, mede door de mogelijkheden die de camera mij bood, nog meer op zoek naar het passende beeld bij het moment door mijn eigen grenzen qua creativiteit te verkennen. Een verkenning die mijn gedrevenheid voor fotografie nog groter maakte. Inmiddels weet ik ook dat er geen plafond zit aan creativiteit. Ik ben dus nooit klaar!

Wegen van mensen en dieren kruisen zich, nimmer zonder reden. Zij voeden elkaar in ontwikkeling, en soms leidt dit tot nieuwe inzichten. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik met mijn fotografie een nieuwe weg in ben geslagen.
Het delen van mijn ervaringen en kennis ga ik combineren met mijn passie voor fotografie. Het coachingstraject voor fotografen is hier onder andere het resultaat van. Coachen van mensen op verschillende terreinen heb ik vele jaren met veel plezier gedaan; zoveel mensen en allen zo uniek. Een bijdrage te mogen leveren aan een persoonlijk traject van iemand, heb ik altijd als een voorrecht ervaren.

Als fotograaf en coach probeer ik mensen te motiveren om boven zichzelf uit te stijgen. De sleutel om te realiseren wat je ambieert ben je immers altijd zelf.

 

E-mail adres: info@marijkehoekstra.eu
Telefoon: 06-38507652
BTW nummer: NL167289640B01
KvK nummer: 65493923