Foto's bestellen

 

Van mijn foto's op de website of van de door mij geplaatste foto’s op facebook kan een afdruk besteld worden. De foto's kunnen worden afgedrukt op materiaal naar keuze.
Mocht je twijfelen of jouw keuze afgedrukt kan worden op het door jou gewenste materiaal, dan wel passend is voor de ruimte waar de afdruk voor bedoeld is, neem dan contact op. Ik kan je hierbij adviseren; in mijn database heb ik eventueel meer keuze.

De kleuren van de afdruk kunnen iets afwijken van de kleuren op de monitor. Om zeker te zijn dat de kleuren zoveel mogelijk overeenstemmen, gebruik ik de afdrukprofielen van de centrale die de foto afdrukt op het gekozen materiaal.
De prijs van foto is uiteraard afhankelijk van het gekozen afdrukmateriaal.

Het is ook mogelijk om mij in te huren voor een fotoshoot van een onderwerp/dier/persoon naar keuze. Informeer middels het contactformulier naar de mogelijkheden.

De auteursrechten en licenties van aangekochte foto zijn en blijven bij de fotograaf.
Het is niet toegestaan om de foto te kopiëren, te reproduceren, te uploaden en/of op andere wijze op te slaan in een database. Tevens is het elektronisch, mechanisch, gedrukt, gefotografeerd verspreiden of verzenden van de foto niet toegestaan. Hiervoor dient vooraf schriftelijke toestemming gegeven te worden door Marijke Hoekstra Fotografie.

 

Klik hier om foto's te bestellen of voor nadere informatie.